pondělí 25. srpna 2014

:: Po sedmý je už konečně o čem mluvit...

Letos na jaře, a hlavně na vysočinských áčkách a pardubických štafetách, jsem shledal, že jsem se poctivým nicneděláním dostal do formy, která by se dala označit asi jako - "důkladně vybito". Cesta ven je nelehká, dlouhá; snad už je ale vidět světlo na konci tunelu. Sobotní model (už sedmá účast) - 33:20, zlepšení o více než dvě minuty. Už to bylo o něčem jiným, ale pořád tam cítím rezervy. Cítíte chvění? To se Heppy třese ;-) 

středa 20. srpna 2014

...

Letos s náma na chatě v Jánkách slavila Silvestra jedna holka. Měla sebou psa - bígla. Když jsme se loučili, říkal jsem jí, ať zase někdy přijedou.
Určitě nepřijedou. Ten pes se jmenoval Marley a ona Jana Sotonová...

čtvrtek 14. srpna 2014

:: Rozmnoženo ;-)

Eliška W.
K dnešnímu dlouhému dni (13.8.2014) mám spoustu postřehů. Prozatím bych je zastřešil do otázky: A já se Tě Pane Bože ptám, obrací se Weiner na chybujícího stvořitele, musí bejt příchod člověka na svět taková raubírna???
Jinak, že se mladá slečna narodila pouhé tři hodiny před čtrnáctým srpnovým dnem (lehce zapamatovatelné datum) není možné pokládat za dobrou vizitku pro oba rodiče. Sama je potom bude označovat za ukvapené až zbrklé ;-) 

A tady několik momentek z prvního dne. A z dalších ;-)