pondělí 26. ledna 2015

:: Malá pondělní výhružka

Tak jsem byl částečně donucenej udělat určitej přehled obsazenosti kategorií. No; prostě jsem se podíval, kolik lidí běželo na našem loňským krajáku a kolik na krajáku pražský a středočeský oblasti. 

Východočeská oblast: D21A - 0, D21C - 35, D21D - 24; H21A - 19, H21C - 40, H21D - 26
Praha a stř. Čechy: D21L - 63, D21K - 14; H21L - 94, H21K - 14

A to v Praze není žádnej žebříček... 
Takže děvčata (ostatně i pánové z H21A), jestli se mně nebudete hlásit do D21A (H21A) a já jsem tak tuhle elitní trať stavěl zbytečně, tak mě vážně rozzlobíte. A jestli se rozzlobím, tak budu zlej...

VČP, P+StČ

A mimochodem; celkový čísla: 878 + 869. Hmm

sobota 17. ledna 2015

:: Vaříme s Čeňkem chutně a levně

Promiňte pane fotře, ale na tohle nestačí jenom odkázat; tohle si tady musím zvěčnit:

"Jelikož a protože dneska hodně frčí recepty, které se sice nedají žrát, ale aspoň z nich má strávník žaludeční vředy a (a to je potřeba vypíchnout) jsou levné a zvládne je opravdu každý, kdo má doma mikrovlnku, hrníček a sklep narvaný kuřecími kůžičkami, rozhodl jsem se i já jít tímto směrem a pravou nohou vkročit do vlaku jménem úspěch.

Vařit cokoliv s dítětem za zády je mnohdy nelehký úkol, ale udělat se to musí.

Na startu mé cesty, jejímž cílem je dvacet milionů prodaných kuchařek, je báječný recept na falešné hovězí na houbách. Pokud máte rádi levné jídlo a máte doma dítě, vytáhněte si zápisníčky a dělejte si poznámky, protože opakovat to nebudu:

Na falešné hovězí na houbách potřebujete:
- 300 g hovězího masa. Jelikož je hovězí drahé, kupte si spíš kuřecí. Kuřecí ale také není úplně nejlevnější, tak bude stačit gothaj.
- Houby. Jelikož houby jsou drahé a nasbírat si je není jen tak, kupte si za pětku houbové koření.
- Dítě. Nemáte-li dítě, stačí vzteklý šimpanz.
- Dlouhá kovová tyč o délce minimálně 150cm
- Jedna cibule.
- Dvě polévkové lžičky oleje.
- Láhev vína, popřípadě jiného alkoholu. Nemáte-li alkohol, zkuste drogy.

Máte všechny ingredience? Paráda. Můžete se na to vrhnout.

čtvrtek 15. ledna 2015

:: Brm brm, brm brm, hhhhhnnnnn, hhhhnnnnn... ;-)

Dejte si všichni pozor, na silnice míří mužík Kazbunda...
(resp. doteď to nebylo potřeba, protože to auto mělo pedály i napravo a za nima anděla strážnýho)

neděle 11. ledna 2015

:: Nadějný týden

Bohužel, poslední dobou strašně bojuju s chutí do trénování... V tomhle smyslu je poslední tejden poměrně nadějnej - ÚT, ČT, PÁ, SO, NE. Při pátečním fotbale jsem se taky rozhodl, že už nebudu jenom chodit a geniálně nahrávat na góly, ale běhat a geniálně nahrávat. A výsledek se brzy dostavil - v sobotu bez ranního kofeinu ani ránu. Sobota - celodenní pobíhání v terénu našeho krajáku. Tentokrát jsem si ten terén proběhl celej a byl jsem z něho nadšenej, a opatrně prognózuju, že by to nemusel bejt špatnej závod. Ale jinak nebudu ani naznačovat ;-) Mimochodem - skvělý počasí; 14 stupňů, triko, bez rukavic, trošku větřík. Spatřeno stádo muflonů, čtyři divočáci a nepočítaně srn.

Neděle - sprint ZHL v Pardubicích Polabinách. O ranních rozpustných drogách snad ani nemusím mluvit; jářku to byla forma... Ale jinak se mně zdálo, že to valnej vliv na rychlost běhu nemělo a celou trať jsem si protrpěl úplně normálně jako všechny ostatní. Panu Martinovi jsem sice vyhrožoval, že ho o dvě minuty doběhnu, ale zlatý voči... Ale stejně se mně zdá, že musí aspoň trochu něco dělat (a po vánočním sprintu už druhej závod ;-).
No a jinak... asi už bych nemusel mít ambici kritizovat každou ZHL, ale když už jsem si sám pro sebe několik myšlenek vytvořil, tak je tady vysypu. Dlouhej postup - plus za rozbití rytmu, ale jestli to bylo myšlený na volbu, tak to bylo provedený blbě; čtrnáctka měla být o kus jinde. Jedenáctka zbytečná, postup 10-12 by byl zajímavej. 
No a co čekat od sprintu na placatým sídlišti, že... Ale s dovolením, tady mám pocit, že tenhle terén umožňoval vytěžit z něj výrazně víc. Řeč je hlavně o oplocených areálech v západní části mapy. Já tam teda vidím poměrně perspektivní možnosti pro volbu postupů!? A to včetně využití pozemku školy, kde bylo centrum, a kterej byl myslím zbytečně věnován startu a cíli. 
    
Mapu zvětšíte pravým kliknutím myši a "otevřít odkaz na nové kartě"